Uncategorized

Salata greceasca reinterpretata cu legume spiralate

Salata greceasca reinterpretata cu legume spiralate. Va tenteaza aceasta reteta delicioasa? Cu siguranta v-ati obisnuit sa va recomandam tot felul de salate pentru ca sunt satioase, delicioase si mai ales gustoase. Iar daca includ si legume spiralate, cu atat mai bine.

Nu exista un anotimp ideal pentru salate, le puteti manca oricand, incorporand legume de sezon. Noi chiar va recomandam sa mancati cat mai multe salate. Ideal ar fi sa inlocuiti zilnic pranzul sau cina cu un astfel de preparat. Si asa cum v-am mai spus de cateva ori, salatele ,,va tin de foame” pentru cateva ore bune, daca stiti cum sa combinati ingredientele. O salata nutritiva si satioasa nu va fi niciodata compusa doar din salata verde, o rosie si un castravete. Incorporati tot felul de seminte, de leguminoase care sa va asigure aportul de proteine, folositi doar uleiuri presate la rece de calitate, in cantitate mica si va garantam ca nu veti regreta.

Stim ca si voua va place salata greceasca in general si ca o preparati pentru a va aduce aminte de vara si de concediu. Si pentru ca este sfarsitul primei luni de toamna si oficial, vremea pentru plaja si pentru mare se incheie, ne-am gandit sa marcam acest moment cu o salata greceasca reinterpretata cu legume spiralate.

Pentru a pregati aceasta delicioasa salata, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • zucchini spiralati
  • morcovi spiralati
  • castraveti spiralati
  • ceapa rosie
  • cateva bucatele de rosii uscate la soare scurse bine de ulei
  • masline kalamata
  • putina branza feta sau tofu daca preferati varianta vegana
  • sare, piper dupa gust
  • foarte putin ulei de masline.

Salata greceasca reinterpretata

Sursa foto: sljewell3

Cum se prepara aceasta salata greceasca reinterpretata?

Pentru ca este compusa in principal din legume spiralate, primul pas este sa utilizati un Feliator de Legume pentru a obtine spiralele perfecte. Pentru zucchini alegeti fie lama pentru spirale groase, fie pe cea pentru spirale subtiri. Iar pentru morocovi si castraveti, puteti folosi chiar si lama pentru panglici. Apoi, taiati ceapa rosie cat mai fin posibil.

Tot ce mai aveti de facut acum este sa adaugati legumele spiralate intr-un bol mare si sa puneti pe rand celelalte ingrediente, condimentand dupa gust. Este recomandat sa lasati salata la frigider macar jumatate de ora. Astfel, toate aromele se vor intrepatrunde si o sa va bucurati de cea mai buna salata pe care ati mancat-o in ultimul timp.

Speram ca v-a placut reteta recomandata, iar in cazul in care nu aveti deja un feliator de legume pentru a spirala legumele din aceasta reteta, va recomandam Spiralatorul de Fructe si Legume WonderEsque. Puteti afla mai multe despre el daca veti accesa pagina de Shop.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *