spiralatorul de legume
Tutoriale

Cum sa fixezi spiralatorul de legume WonderEsque pentru stabilitate maxima

Spiralatorul de legume se dovedeste o minune in bucataria omului, mai ales pentru familiile cu copii.

Se stie deja ca atunci cand sunt mici, majoritatea copiilor este pretentioasa cu legumele si fructele. Cu spiralatorul de legume si fructe, ele devin atat de atractive prin forma lor spiralata ca ii atrag pe copii sa se joace cu ele si sa le manance rapid, doar de dragul formei.

Primul pas pentru a te bucura de rezultate excelente in urma spiralarii este fixarea aparatului pe masa de bucatarie sau pe blat.

E important de stiut ca spiralatorul de legume se poate fixa doar pe suprafete plate, fine; ventuza mare a aparatului nu se poate fixa daca blatul este poros sau este format din mozaic, de exemplu. Odata ce am eliminat acest impediment si ne asiguram ca suprafata este plata si fina, atunci cel mai importanta devine fixarea ventuzei cu ajutorul unui maner roz situat in spatele aparatului.

Mai jos video care ilustreaza fixarea feliatorului de legume si fructe pe blatul dvs.


Daca vi se pare ca el nu se fixeaza usor pe blat, aveti dreptate. E nevoie sa apasati cu forta pentru a-l fixa si pentru a face vacuum cu masa.

Pentru ca ventuza este mare, trebuie actionat cu putere manerul roz de la dreapta spre stanga pana jos, pana simtiti ca prinde.

In momentul acela, feliatorul de legume va avea stabilitate maxima si veti putea spirala extrem de usor, chiar si legume tari precum cartofi, sfecla, cartofi dulci, morcovi (neaparat cu diametru mare).

Spor la spiralat! 😉

Vezi si articolul Cum sa spiralezi ceapa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *