WonderEsque Feliator Legume – Magazin Online (feliatorlegume.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata: 
1. Plata in sistem ramburs
Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. Momentan, livrarile se realizeaza cu firma de curierat rapid Urgent Cargus. CASA JAD nu isi asuma responsabilitatea pentru timpii de livrare ai firmei de curierat.

2. Transfer bancar (ordin de plata)
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

Plata online – PlatiOnline.ro

Prin serviciul de plata Plationline, plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
Pentru moment, sistemul PlatiOnline.ro accepta pentru efectuarea tranzactiilor doar cardurile emise sub siglele Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron, atat carduri de credit, cat si de debit.

Modalitati de plata

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

  
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Cum va aparea tranzactia pe extrasul dvs.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele feliatorlegume.ro

Modalitati de livrare

Produsul poate fi comandat si livrat oriunde pe teritoriul Romaniei cu firma de curierat rapid Urgent Cargus. Transportul se plateste separat si nu este inclus in pretul de achizitie. Transportul de la adresa noastra catre Bucuresti si orice alt oras din Romania are un cost de aprox. 15 lei. Se percep taxe suplimentare daca orasul de destinatie nu este pe lista zonelor acoperite de firma de curierat rapid.
In cazul in care se doreste plata la livrare si plata ramburs, atunci returul platii se considera o livrare simpla de plic. Conform preturilor negociate cu Urgent Cargus, rambursul banilor intr-un plic se taxeaza cu 11 lei.

Nota: Platile aferenta transportului si rambursului platii sunt directionate in mod automat catre Urgent Cargus. WonderEsque nu isi asuma nici o implicare in taxarea serviciilor de transport si ramburs. Clientul plateste pe baza chitantei la firma de curierat aceste doua taxe de transport.

Anularea tranzactiei

Anularea tranzactiei este posibila daca livrarea inca nu a fost facuta. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul dvs. in termen de 1 -30 zile, in functie de politica acesteia.

Rambursarea tranzactiei

In cazul comenzilor livrate / serviciilor onorate,  rambursarea comenzii este posibila in decurs de maxim 5 zile de la livrare. Suma rambursata va fi cea originala minus taxele de transport pentru dus si retur. De mentionat ca suma rambursata nu poate fi cea originala daca produsul prezinta urma de uzura.

Ca si proces, mai intai va fi returnat produsul, evaluat de catre echipa noastra si apoi se vor procesa platile de rambursare.

Rambursarea fondurilor se face in 10 zile de la primirea returului. Se ramburseaza doar valoarea produsului, fara taxele de transport dus si intors.

Pentru comenzile platite cu cardul, suma va fi returnata pe acelasi card utilizat in tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.